Search
Close this search box.

Tekonurmiaura

Tekonurmiaura on tarkoin valmistettu tekonurmelle. Lumi pyörii lumilevyn edessä eikä sitä työnnetä. Tämä säästää aikaa ja polttoainetta. Tietysti tärkeintä on ettei kumirouhetta tai muuta täytemateriaalia poisteta ja irroiteta! Tekonurmiauroja on saatavilla 3 eri leveyttä. Levyssä on kiinni 2 lisäsivua, jotka voidaan myös poistaa.

Lumilevy on varustettu korkeudensäätö pyörillä ja kulutusterä on valmistettu vakiona kumista, joka on vähän kitkaa muodostava ja todella hellävarainen tekonurmelle. Kulutusterän tartuntapintaa voidaan myös säätää, kun se on kulunut. Vasemman ja oikean lisäsiiven kulutusterät voidaan vaihtaa keskenään kun ne ovat kuluneet ja näin saadaan terät kulumaan loppuun asti. Kaikki kulutusterät ovat vaihdettavissa. Saatavilla lisävarusteena myös muovista valmistetut kulutusterät, jotka ovat todella pitkäikäisiä.

Levy voidaan varustaa useilla eri kiinnikkeillä. Tehovaatimus min 30 hv. Levyn leveys, korkeus ja muoto takaavat sen, että se pysyy lumesta puhtaana eikä se tartu siihen kiinni.

Epoke on Tanskalainen talvituotteiden valmistaja, joten tuotteet soveltuvat hyvin myös Suomen olosuhteisiin! Heillä on myös pitkä kokemus tekonurmikenttien talvihoidosta.

Valmistettu juuri tekonurmelle! Hyvä aura tekonurmen talvihoitoon!

Tekniset tiedot

Työleveys (m) 2,5 / 3,5 / 4,6
Auran korkeus (cm) 541
Paino (kg) 202 / 261 / 325
Tehovaatimus min (hv) 30 / 40 / 40
Kiinnikkeet Useita eri kiiinnikkeitä

Kiinnostuitko tuotteesta?

Mikäli haluat kuulla lisää tästä tuotteesta, soita tai lähetä sähköpostia niin otamme yhteyttä takaisin.