SMG TurfTuner TT2000

TurfTuneria käytetään täytetyn tekonurmen kuoheuttamiseen ja kuitujen suoristamiseen. Se on varustettu ainutlaatuisella 3-pisteen takakiinnitystyyppisellä lisävarusteella, jota voidaan käyttää myös vetokoukuna. Tämä säädettävä 2-in-1 vetokoukku mahdollistaa käytön kaikkien kaupallisesti saatavilla olevien hyötytraktoreiden, ajettavien traktoreiden, mönkiöiden jne. kanssa.

2 kuulalaakeroitua säätökaraa vaakoineen mahdollistavat työsyvyyden tarkan säädön ja lukituksen. Innovatiivinen SMG-OMEGA on pikavaihtojärjestelmä piikkirivien vaihtamiseen ilman työkaluja ja vaihtamiseen valinnaisiin harjariviin. Piikkirivit ja harjarivit voidaan yhdistää millä tahansa tavalla, joten TurfTunerTT2000 voidaan mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin ja huoltovaiheisiin.

Harjarivien muovirungot ovat vakaampia ja kestävämpiä kuin puurunkoiset harjarivit. Yhdessä SMG-OMEGA:n kanssa ne mahdollistavat vakiotyöleveyden 2 000 mm – 3 000 mm.

Neljä vähän huoltoa vaativaa umpikumipyörää takaavat minimaalisen pintapaineen ja niitä voidaan kääntää 360°. Tämä estää haitallisen kitkan tekonurmelle kaarrettaessa 3-pisteen kanssa ajettaessa. Vetoaisalla ajettaessa takapyörät ovat kiinteät ja estävät siten kiinnityksen sivuliikkeestä.

Takavetoharja kelluu ja varmistaa optimaalisen pinnan viimeistelyn. Vetoharjassa oleva silmukka mahdollistaa magneettinauhan kiinnittämisen.

Hinauslaite tekonurmen löysäämiseen ja harjaamiseen.

Tekniset tiedot

Työleveys 2,000 – 3000 mm
Paino 139 kg
Mitat 1077 x 2000 x 470 mm

Kiinnostuitko tuotteesta?

Mikäli haluat kuulla lisää tästä tuotteesta, soita tai lähetä sähköpostia niin otamme yhteyttä takaisin.