Search
Close this search box.

Yritys

NH-KONEET Oy on perustettu vuonna 2007. Maahantuomme sekä myymme viher- ja kenttäalueiden hoitoon tarkoitettuja ympäristönhoitokoneita. Yrityksen palvelutarjonta sisältää lisäksi koneiden vuokraus-, huolto- sekä monipuolisia urakointipalveluita.

Edustamme ja maahantuomme laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä mm. nurmikenttien ja tekonurmien hoitoon. Runsaasta tuotevalikoimasta löytyvät esimerkiksi seuraavat valmistajat ja tuotemerkit kuten Peruzzo, AFT, Earthway, Dakota, Imants, Shibaura, Rotomec, Maredo, Pitchmark ja Richard Campey Turfcare ltd. Kehitämme ja laajennamme tuotevalikoimaamme tarpeen ja tilanteen mukaan.

Oman kokonaisuutensa toiminnassamme muodostaa laaja varaosien valikoima ja niiden myynti. Erityisesti golf-kenttien ilmastukseen tarkoitetut holkit ja piikit ovat käytössä usealla golf-kentällä. Tämän lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset lisälaitteet, koneet ja varusteet. Huollamme myös edustamiamme laitteita ja koneita.

Kenttäurakointi on iso osa yrityksemme toimintaa. Teemme mm. nurmikenttien ilmastuksia, leikkauksia, eri tasoisia kenttäparannuksia, katehiekan levityksiä, lannoituksia, puhdistuksia ja siirtonurmen asennuksia. Yrityksellämme on usean kunnan ja golf-kentän kanssa hoitosopimuksia ja teemme vuosittain paljon hoito- ja kunnostustöitä eri puolella Suomea.

Yrityksemme arvot ovat palveleva, luotettava ja nopea. Toimimme pienenä organisaationa joustavasti ja asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Asiakkaan tilaamat laitteet kokoamme itse varastollamme, varustamme asiakkaan tarpeisiin ja testaamme ennen asiakkaalle toimittamista. Isommat laitteet toimitamme henkilökohtaisesti ja annamme paikan päällä käyttöopastuksen. Teemme yhteistyötä Svea Rahoituksen kanssa ja teemme tarvittaessa asiakkaan puolesta leasing-rahoitushakemuksen.

NH-KONEET OY
(Y-tunnus 2133089-3)

Kuusimäentie 13
01900 Nurmijärvi

Myynti: Jorma 040 764 7936

Myynti: Toni 040 809 6067

Talous: Kirsi 040 827 2302

Huolto: Lauri 044 270 0374

nh-koneet@nh-koneet.com
etunimi@nh-koneet.com

Verkkolaskuosoitteemme

Operaattori: PostNord Strålfors Oy
Välittäjätunnus: 003701150617
Verkkolaskuosoite: 003721330893