ProCutS3

Trimax ProcutS3 -leikkuri on tarkoitettu jalkapallokenttien, golf-kenttien ja tasokkaiden puistojen hoitoon. Trimax -leikkurit poikkeavat muista vaakatasoleikkureista, koska niissä käytetään erikoisia LazerBlade -leikkuuteriä. LazerBlade -leikkuuterät tekevät erittäin pientä ja tasaista ruohosilppua, koska leikkuuterien vaihdettavat terälappujen päät taittuvat eteenpäin ruohoa leikattaessa. Vaihdettavat terälaput vähentävät myös huoltokuluja. Trimax -leikkurit levittävät leikatun ruohosilpun erittäin tasaisesti nurmen pintaan, jolloin leikkuujälki on erittäin hyvä. ProcutS3 -leikkurilla voit leikata ruohoa myös ajettaessa taaksepäin!  Erittäin laadukas ja vuosia kestävä ammattilaisten leikkuri! Vetää vertoja leikkuujäljessä jopa kelaleikkurille!

ProcutS3 -mallissa on myös takarulla, joka on leveydeltään koko työleveyden verran. Tämän vuoksi saat tehtyä hienot raidat nurmen pintaan!

Leikkuukorkeudensäätö on todella helppoa ja vaivattomasti säädettävissä 10 mm – 110 mm välillä. Teräpukkien rasvaus onnistuu helposti yhdestä kohtaa. Teräpukeilla myös 3 vuoden takuu!

3 vuoden takuulla oleva ammattilaisten leikkuri nurmialueiden hoitoon!

Tekniset tiedot

Työleveydet 174cm, 206cm, 231cm ja 289cm
Leikkuukorkeus 10 – 110 mm
Terien lukumäärä 3, 3, 4, 5
Paino 503kg, 566kg, 616kg ja 712 kg
Tehontarve 35hv, 40hv, 45hv ja 55hv
Takuu 3 vuotta
Käyttökohteet Jalkapallo, Golf, Puistot, Nurmialueet

Kiinnostuitko tuotteesta?

Mikäli haluat kuulla lisää tästä tuotteesta täytä viereinen lomake niin olemme Sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia – yhteystiedot alla.