Search
Close this search box.

Eco Pro

Edistyksellinen linjamerkkari Eco Pro auttaa maalaamaan jalkapallokentän rajat nopeasti ja ilman taukoja. Impact Eco Pro on ainutlaatuinen linjamerkintälaite maailmassa, sillä VAIN 1,0 – 1,5 litralla voit uusintamaalata tavallisen kokoisen jalkapallokentät rajat. Kokonaan uudet rajat maalaat vähintään 3,0 – 4,0 litralla valmiiksi sekoitetulla maalilla! Tämä linjamerkkari on suunniteltu käytettäväksi Ecoline+ -maalin kanssa mutta myös ns tavallisia maalejakin voidaan käyttää yhtä helposti.

Korkean paineen ja erityisen suuttimen avulla valmiiksi tehtaalla valmistettu maali levittäytyy ruoholehdelle erittäin tasaisesti ja pienenä pisarana, siten saat aina yhtenäisen ja kirkkaan rajan. Kun käytät valmista maalia sinun ei tarvitse sekoittaa siihen vettä ja näin sotkeminen ja roiskut jäävät pois. Tietysti samalla säästät aikaa, vettä ja luontoa. Linjamerkkarin kyytiin mahtuu kerralla 2kpl 10 litran valmismaalia, joten sinun ei tarvitse tulla lisäämään maalia pitkään aikaan!

Eco Pro -linjamerkkari on todella helppokäyttöinen ja tukeva merkkari. Myös maalilinjaston puhdistus ja muut huoltokohteet ovat helposti esillä. Maalilinjaston puhdistuksessa tarvitsee vain avata 1 venttiili. Kaikki pääkomponentit ovat hyvin säädettävissä ja irroitettavissa. Voit säätää työntöaisan korkeutta, suuttimen korkeutta ja rajan leveyttä. Mikäli haluat valmistaa itse maalia siihen tarkoitettu 20 litran säiliö on helposti irroitettavissa ja akkukin voidaan helposti ottaa mukaan. Akku voidaan ladata koneessa kiinni tai irrallaan ja kaikki tarvittavat välineet tulevat vakiona koneen mukana. Yhdellä akullisella maalaat noin 7 tuntia ja 14 – 20 jalkapallokenttää.

Eco Pro- merkkaria voit hyvin käyttää myös itse sekoitettevan maalin kanssa. Teet maalin säiliöön, kierrät imuletkun säiliöön ja lähdet maalaamaan. Valmiiksi sekoitettu tehdas maali Ecoline+ on myös siksi kätevä käyttää, kun olet saanut maalauksen tehtyä voit vaan nostaa imuletkun säiliöstä ja laittaa korkin kiinni 10 litran säiliöön. Näin maali säilyy hyvin myös käytettäväksi ensi kerralla ja maalia ei mene hukkaan!
 

  • Eco Pro -merkkari soveltyy hyvin käytettäväksi Ecoline+ -valmis maalia
  • Voidaan käyttää myös tavallista sekoitettavaa maalia
  • Erittäin korkea ruiskutuspaine (3 bar) ja hieno suutin varmistaa kirkkaan rajan
  • Vuodessa voi säästää paljon rahaa ja maalia per jalkapallokenttä!
  • Täysin irroitettava akku ja helposti säädettävät pääkomponentit
  • Helppopääsy huoltokohteisiin
  • Ruostumaton runko ja suojassa oleva suutin varmistaa pitkän käyttöiän

Kiinnostuitko tuotteesta?

Mikäli haluat kuulla lisää tästä tuotteesta, soita tai lähetä sähköpostia niin otamme yhteyttä takaisin.