ATC 2000 tekonurmipuhdistin

Tekonurmen puhdistajassa on 3 työkalua yhdessä. Se puhdistaa, ilmastaa ja harjaa. Ilmastuksen hoitavat 60kpl 3mm teräspiikkiä. Kaikkien työkalujen korkeuksia voidaan säätää helposti! Laite voidaan kiinnittää esim lava-ajoneuvon perään. Työleveys 210 cm ja on myös saatavilla 140 cm leveä mallli.

Tekonurmenpuhdistajan edessä oleva syöttölevy painaa tekonurmen pintaa. Pinnan joustavuuden takia roskat ja liat ponnahtavat takana olevalle ritilälle. Ritilä on sivuttaissuunnassa heiluva, joka erottelee roskat täytemateriaalista. Ritilän silmäkoko on 6 mm x 14 mm. Täytemateriaali tippuu takaisin nurmen pinnalle ja roskat jäävät irroitettaviin ritilälaatikoihin. Ritilöiden takana olevat teräspiikit ilmastoivat tekonurmenpinnan ja takana oleva harja vielä viimeistelee ja harjaa tekonurmen. Kaikki osat ovat säädettävissä, jotta ne soveltuvat hyvin erilaisille tekonurmipinnoille. Sekä harja että piikit ovat tarkoin valmistettu tekonurmelle.

Puhdistin on lähes huoltovapaa ja sitä voidaan vetää millä tahansa ajoneuvolla. Ajonopeus välillä 15-20 km/h. Normaali kokoisen kentän puhdistaa noin 1 h.

Lisävarusteena saatavilla myös traktorin 3-pistenostolaitekiinnitys ja magneetti. Magneetti kerää kaikki pieni kokoiset metalliesineet pois kentältä!

Erittäin taloudellinen, kätevä ja tehokas tekonurmenpuhdistaja, joka irroittaa ja kerää kaikki roskat ja liat! Pelkkä harjaus ei riitä!

Tekniset tiedot

Pituus 1640 mm
Korkeus 290 mm
Paino 76 kg
Työleveys 2100 mm tai 1400 mm
Lisävaruste 3-pistekiinnitys
Lisävaruste Magneetti pienmetallien keräämiseen

Kiinnostuitko tuotteesta?

Mikäli haluat kuulla lisää tästä tuotteesta täytä viereinen lomake niin olemme Sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia – yhteystiedot alla.