Vredo Turf-Fix

Vredo Turf-Fix -sarjan kylvökoneilla kylvät siemen heti oikeaan paikkaan maahan. Kaksoislautaset avaavat maan ja siemen tiputetaan lautasten taakse suoraan maahan. Takana olevat renkaat painavat ja sulkee siemenen maahan. Näin siemen saa heti hyvät itämisolosuhteet oikeassa paikassa. Kylvökonetta voidaan käyttää hyvin myös paikkokylvämiseen ja kenttä on pelattavissa kylvämisen jälkeen.

Turf-Fix -sarjan kylvökoneet ovat tarkoitettu golf -kentille. Sarjassa on 3 mallia, jotka voidaan kiinnittää traktorin 3-pistenostolaitteeseen tai sähköisesti nostettavaan vetoaisaan.

Huom! Vredo -kylvökoneilla itävyys on jopa 96%. Tutustu tutkimukseen, jossa todettiin, että Vredo -paikkokylvökoneella säästetään siementen itävyydessä, kun siemeniä ei mene hukkaan! Vredo voi olla hankintahinnaltaan kalliimpi kuin muut kylvökoneet mutta jokapäiväisessä käytössä ja pitkällä aikavälillä Vredo tulee halvemmaksi! Kysy lisää ja tutustu!

Tekniset tiedot

Riviväli 3,5 cm
Paino 226 / 246 kg
Työleveys 63 cm
Kiinnitys 3-piste / hinattava
Säiliön tilavuus 60 litraa
Tehontarve 10 hv
Vakiona 6kpl lisäpainoja

Kiinnostuitko tuotteesta?

Mikäli haluat kuulla lisää tästä tuotteesta täytä viereinen lomake niin olemme Sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia – yhteystiedot alla.