Snake

Trimax Snake -leikkuri on tarkoitettu golf-, jalkapallo- ja isoimmille nurmikentille. Trimax -leikkurit poikkeavat muista vaakatasoleikkureista, koska niissä käytetään erikoisia LazerBlade -leikkuuteriä. LazerBlade -leikkuuterät tekevät erittäin pientä ja tasaista ruohosilppua, koska leikkuuterien vaihdettavat terälappujen päät taittuvat eteenpäin ruohoa leikattaessa. Vaihdettavat terälaput vähentävät myös huoltokuluja. Trimax -leikkurit levittävät leikatun ruohosilpun erittäin tasaisesti nurmen pintaan, jolloin leikkuujälki on erittäin hyvä.

Snake -leikkurin 3 erillistä leikkuusyksikköä takaavat 3,2m leikkuuleveyden. Jokainen yksikkö seuraa maanpinnan muotoja erittäin hyvin. Snake on perässähinattavamalli, joka takaa erittäin pienen kääntösäteen ja myös ketterän käytön ahtaissakin paikoissa. Leikkuuteriä on yhteensä 9 kpl, jonka vuoksi leikkuutulos on tasainen ja se myös mahdollistaa korkeamman leikkuunopeuden. Kaikki 3 yksikköä voidaan nostaa ”Kerb Jump”-toiminnolla hieman ylös maasta, jos vaikka ajetaan hiekkakäytävän yli ilman että leikkuuteriä tarvitsisi pysäyttää. Leikkuuyksiköiden takarulla on työleveyden mittainen, joten leikkuuyksikkö voi olla vaikkapa bunkkerin reunan yli ruohoa leikattaessa.

Lisävarusteena on saatavilla tieliikennesarja, automaattinen kuljetusasentoon lukitus ja yksilöllinen leikkuuyksikön noston/laskun hallinta.

Tutustu tuotevideoon!

Erittäin hyvää leikkuutulosta, laatua, kestävyyttä ja tehokkuutta ammattilaisille 3 vuoden takuulla!

Tekniset tiedot

Trimax malli Snake
Työleveys 3234 mm
Kokonaisleveys 3272 mm
Kuljetusleveys 2050 mm
Leikkuukorkeus 10 – 90 mm
Kuljetuskorkeus 1860 mm
Leikkuuterien lukumäärä 9 kpl
Paino 1240 kg
Tehontarve min 30 hv
Takuu 3 vuotta
Käyttöpaikat Golf, Jalkapallokentät, Nurmialueet, Puistot

Kiinnostuitko tuotteesta?

Mikäli haluat kuulla lisää tästä tuotteesta täytä viereinen lomake niin olemme Sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia – yhteystiedot alla.