Shockwave

Imants Shockwave on nykyaikainen nopea ja tehokas SYVÄilmastointilaite jalkapallo- ja golf-kentille. Veitsiterät siirtävät maata sivuttaissuunnassa, jolloin ilmastus tehostuu vielä enemmän. Shockwave on huoltovapaa, erittäin laadukas ja varmatoiminen ilmastoija. Ilmastin tekee jatkuvan viillon maahan, jolloin viillot toimivat myös hyvin pintasalaojina. Suositellaan käytettäväksi kentästä riippuen 2-4 kertaa vuodessa ja sopii todella hyvin tiivistyneille ja vettä läpäisettömille nurmikentille. Työjälki on siisti ja tasainen. Työnjälkeen pelattavissa jo seuraavana päivänä. Huoltokustannukset ovat vähäiset sillä veitset kestävät todella pitkään! Työsyvyyden säätö on helppo tehdä takarullasta!

Lisävarusteena saatavilla levittäjät, jotka aukaisevat enemmän pintaa ja näin tehostaa ilmastusvaikutusta! Sopii käytettäväksi ilmastuksen ja hiekoituksen yhteydessä! Erinomainen ennen talvea!

Katso video tuotteesta!

Saanut muun muuassa Lepaa 2012 -Uutuuspalkinnon!

Katso myös Imants Penetrometri.

Veitsi-ilmastuksella parannetaan juuriston hapensaantia, veden ja ravinteiden painumista juuristolle sekä pieneliöiden hengityskaasujen vapautumista ilmakehään!

Tekniset tiedot

Työleveys 1,00m, 1,55m, 2,10m
Terien lukumäärä 12kpl, 18kpl, 24kpl
Paino 475kg, 560kg, 680kg
Tehontarve 25hv, 30hv, 45 hv
Työsyvyys 120mm – 250mm
Terän paksuus 12mm
Teräväli 250mm
Työnopeus 0,5 km/h – 2,4 km/h
Traktorin vaatimukset 540 rpm, ryömintä tai HST vaihteisto

Kiinnostuitko tuotteesta?

Mikäli haluat kuulla lisää tästä tuotteesta täytä viereinen lomake niin olemme Sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia – yhteystiedot alla.