AFT 45

AFT 45 -traktorikiinnitteinen ketjukaivuri on kevytrakenteinen mutta kestävä. Tämä ketjukaivuri on tarkoitettu käytettäväksi traktoreissa, joiden teholuokka on välillä 20-45 hv. Ketjukaivuri on suunniteltu erikoisesti viheralueille, kuten golf- ja jalkapallokentille. Ketjukaivurilla voit helposti asentaa maahan kasteluputket, salaojat, putket ja kaapelit tai kaivaa vaan siistiä ojaa. Ketjukaivuri ei riko golf-kentän pintaa verrattuna esimerkiksi kaivuriin.

Ketjukaivuriin on saatavilla er levyisiä ja eri syvyydelle ulottuvia kaivuuteriä. Siihen on saatavilla myös kovametallihampaat. Ketjukaivuri voidaan varustaa joko maaruuvilla tai sivukuljettimella. Sivukuljettimen alle voidaan ajaa esim lava-ajoneuvo, johon kaivuumaa helposti siirtyy.

Traktorila vaaditaan ryömintä yai hydrostaattinen voimansiirto, takavoimanulostotto 540 rpm ja 2kpl 2-toimisia hydrauliikanulosottoja.

  • Kaivaa nopeasti ja siististi
  • Laaja valikoima erilaisia ketjukaivuupäitä 40 – 200 mm aina 1,2 m syvyyten asti
  • Erittäin nopea ja kapea kaivuupyörä mahdollisuus
  • Kaivuumaa voidaan siirtää kuljettimella vieressä kulkevaan ajoneuvoon, jolloin maanpinta jää siistiksi
  • Jatkuvasti muutettava syvyyden säätö

Tekniset tiedot

Työleveys 60 mm – 200 mm
Kaivuupuomit 0,8 m – 1,0 m – 1,2 m
Tehotarve 20 hv – 45 hv
Traktorin ominaisuudet 540 rpm, ryömintä tai hydrostaatti, 2kpl 2-toim. hydl.
Lisävarusteena Kuljetin, Laser

Kiinnostuitko tuotteesta?

Mikäli haluat kuulla lisää tästä tuotteesta täytä viereinen lomake niin olemme Sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia – yhteystiedot alla.